Når du er kommet til skade

Få hjælp af førende advokater i personskade 

Har du været udsat for personskade i forbindelse med en arbejdsulykke, trafikulykke, fejlbehandling eller andre forhold, bør du søge hjælp af et advokatfirma med ekspertise i personskader.

Hos Sandager Advokater kan vi hjælpe dig med hele processen og sikre, at du kommer ud af forløbet på den bedst mulige måde. Vores princip er: ingen erstatning - ingen betaling.

Du kan ringe til os på telefon 45 93 21 50, eller læse mere nedenfor.

Det skal du gøre, når du er kommet til skade

Der er visse forhold du skal være opmærksom på når du er kommet til skade og ting du selv kan gøre for at forbedre din sag:

  • Sørg for når skaden er sket, ikke at bide smerterne i dig, men gå til skadestue eller egen læge. Du ved ofte ikke i starten om du vil få følger af skaden, og for, at du ikke semere skal lide bevisnød omkring kravet om ”tidsmæssig forbindelse” mellem skaden og hvornår generne er opstået, bør du have journaliseret dine klager så hurtigt som muligt, ligesom det i øvrigt naturligvis er en god idé at få en læge til at vurdere skaden og behandlingsmulighederne.
     
  • Sørg for løbende at gå til læge så der ikke er tvivl om, at generne har stået vedvarende på. Vælger du at gå på arbejde selvom du har gener så fortæl lægen dette så man fra journalen kan se, at du ikke er gået på arbejde fordi du er rask, men derimod af nogle helt konkrete grunde.
     
  • Er sygdommen længerevarende, og der opstartes en sag ved kommunen på sygedagpenge m.v. så sørg for aktivt at medvirke til at denne sag, og evt. senere social sag fremmes mest muligt ved at presse på. Resultat af arbejdsprøvning og kommunens sociale afgørelse skal bruges for at kunne afslutte erstatningssagen (tab af erhvervsevne) og jo hurtigere arbejdsevneafklaringen sker i kommunalt regi desto hurtigere kan din erstatningssag også sluttes.

Kontakt en advokat før du modtager personskadeerstatning

Modtag ikke erstatningsbeløb uden at konsultere advokat, eller hvis du ikke mener, at erstatningen svarer til det du har krav på, uden at meddele betaleren at du betragter beløbet som a conto erstatning. Returner dog ikke beløbet – du har jo mindst krav på dette beløb, og reagerer du bare, er modtagelsen af beløbet ingen anerkendelse af, at sagen dermed er slut.

DU har muligheden for at teste din sag, inden du går videre, ved at tage vores test her

Du kan læse mere om sagsbehandling og erstatning for personskade her→

Lars Sandager, Advokat med speciale personskade

Få en uforpligtende vurdering

Har du været udsat for personskade? Få en professionel, gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Sandager Advokater er medlem af: