Piskesmæld/Whiplash

Erstatning for piskemsæld er et centralt arbejdsområde for Sandager Advokater, som jeg er specialister i. Der gælder for området særlig lovgivning og regler. Jeg henviser derfor til vores hjemmeside www.whiplasherstatning.dk, hvor du kan læse alt om arbejdsskadeerstatning.

Sagstyper

Uforpligtende vurdering

Få en professionel, gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Det siger vores klienter

Læs vores referencer

Langt over mine forventninger

Jeg takker dig tusind gange for alt den hjælp du har ydet overfor mig, din venlighed og ikke mindst den professionelle service du har ydet i sagen samt den gode dialog overfor mig.

Meget tilfreds

Tak, og tusind tak for hjælp og ikke mindst støtte, når hjernen kørte forkert. Jeg er meget tilfredse og vil fremover anbefale jer.

Holder hvad han lover

Lars Sandager er en advokat, der holder mere end han lover! Lars Sandager får hermed min allerbedste anbefaling. Det er utroligt forfriskende og tillidsvækkende at møde en advokat, der kalder en spade for en spade og holder, hvad han lover (og lidt til).

Professionel tilgang

For det første vil jeg gerne takke for vores samarbejde igennem de sidst 4 år. Som jeg også skrev i 2017 ( inden sagen blev anket ) havde jeg aldrig opnået det flotte resultat uden Jeres professionelle tilgang til sagen. Endnu engang mange tak.

Meget tilfreds med aftalen

Jeg er meget tilfreds med vores aftale, samt måden sagen er blevet håndteret på. Uden professionel hjælp har jeg ikke kunnet klare det.

Forældelse af erstatningskrav

Med nytårstømmermænd kan du risikere også at må konstatere, at dit krav på personsskade er forældet. Det er nemlig sådan, at de overgangsregler, der har været gældende med ikrafttræden af forældelsesloven pr. 1.1.2008 ophører pr. 1.1.2011, og dermed vil kun forældelseslovens regler gælde, herunder den 3 årige forældelse mod tidligere 5 år. Loven gælder også for skader før 1.1.2008.

I hvilke tilfælde skal jeg være særligt opmærksom på forældelse?

Reglerne er komplekse og der er mange undtagelser og grunde til midlertidige afbrydelse. Derfor bør du søge advokatbistand for at få vurderet om forældelse er et problem. Som du kan læse til sidst, tilbyder Sandager Advokater en gratis gennemgang og vurdering af din sag.

Generelt er der dog grund til at få spørgsmålet om forældelse undersøgt med det samme, hvis skadesdatoen i din sag er den 1.1. 2008 eller før.