Kontakt Sandager Advokater

Du er altid velkommen til at kontakte Sandager Advokater, hvis du har spørgsmål, ligesom jeg uforpligtende gerne vil vurdere din sag uden det koster dig noget.

Kontakt os pr. telefon, skriv til info@sandageradvokater.dk eller brug formularen.

Få et uforpligtende gennemgang

Jeg holder gerne et uforpligtende møde eller tager en telefonisk drøftelse for at vurdere din sag, uden at det koster dig noget, og uanset hvor i landet du bor, kan jeg som regel behandle din sag. Tager jeg din sag, får du kun en regning hvis du får erstatning.

Jeg ser frem til at gøre din sag til vores sag.

Klageadgang

Advokaterne hos Sandager Advokater beskikkede af Justitsministeriet advokater og medlemmer af Advokatsamfundet og følger de advokatetiske regler, herunder RPL § 126.

I overensstemmelse med de advokatetiske regler skal jeg oplyse om at du har mulighed for at klage over advokatadfærd og salær til Advokatnævnet, Kronprinsessegade 28, 1306 København. Klager skal indgives inden 1 år.

For flere informationer om Nævnet henvises til Advokatsamfundet.dk

Uforpligtende vurdering

Få en professionel, gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Det siger vores klienter

Læs vores referencer

Langt over mine forventninger

Jeg takker dig tusind gange for alt den hjælp du har ydet overfor mig, din venlighed og ikke mindst den professionelle service du har ydet i sagen samt den gode dialog overfor mig.

Meget tilfreds

Tak, og tusind tak for hjælp og ikke mindst støtte, når hjernen kørte forkert. Jeg er meget tilfredse og vil fremover anbefale jer.

Holder hvad han lover

Lars Sandager er en advokat, der holder mere end han lover! Lars Sandager får hermed min allerbedste anbefaling. Det er utroligt forfriskende og tillidsvækkende at møde en advokat, der kalder en spade for en spade og holder, hvad han lover (og lidt til).

Professionel tilgang

For det første vil jeg gerne takke for vores samarbejde igennem de sidst 4 år. Som jeg også skrev i 2017 ( inden sagen blev anket ) havde jeg aldrig opnået det flotte resultat uden Jeres professionelle tilgang til sagen. Endnu engang mange tak.

Meget tilfreds med aftalen

Jeg er meget tilfreds med vores aftale, samt måden sagen er blevet håndteret på. Uden professionel hjælp har jeg ikke kunnet klare det.