Genoptagelse og forældelse
i forbindelse med personskade

Genoptagelse og forældelse i forbindelse med personskade

Sandager Advokater er eksperter i alle typer erstatningssager efter personskade, eksempelvis ved arbejdsulykker, trafikuheld m.m.

Reglerne for forældelse af genoptagelse af ertatningssager kan være indviklede. Jeg prøver nedenfor at give dig et overblik. Jeg kan også hjælpe dig til at opnå genoptagelse af din sag.

Hvis du har brug for en advokat til at rådgive dig eller føre din erstatningssag kan du ringe til os.

Genoptagelse af erstatningssag

Er en sag afsluttet kan den genoptages, hvis der enten indtræder uforudset og betydende helbredsmæssig forværring, eller, at der sker en ændring af de erhvervsmæssige forhold.

Fx prøver en skadelidte i en periode efter sagens afslutning at fastholde sit arbejde, men viser det sig i længden ikke mulig, eller tager erhvervsevneudredningen så lang tid at sagen afsluttes inden den er sket, så kan sagen på dette grundlag (tab i erhvervsevne) genoptages.

Uforpligtende vurdering

Få en professionel, gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Det siger vores klienter

Læs vores referencer

Langt over mine forventninger

Jeg takker dig tusind gange for alt den hjælp du har ydet overfor mig, din venlighed og ikke mindst den professionelle service du har ydet i sagen samt den gode dialog overfor mig.

Meget tilfreds

Tak, og tusind tak for hjælp og ikke mindst støtte, når hjernen kørte forkert. Jeg er meget tilfredse og vil fremover anbefale jer.

Holder hvad han lover

Lars Sandager er en advokat, der holder mere end han lover! Lars Sandager får hermed min allerbedste anbefaling. Det er utroligt forfriskende og tillidsvækkende at møde en advokat, der kalder en spade for en spade og holder, hvad han lover (og lidt til).

Professionel tilgang

For det første vil jeg gerne takke for vores samarbejde igennem de sidst 4 år. Som jeg også skrev i 2017 ( inden sagen blev anket ) havde jeg aldrig opnået det flotte resultat uden Jeres professionelle tilgang til sagen. Endnu engang mange tak.

Meget tilfreds med aftalen

Jeg er meget tilfreds med vores aftale, samt måden sagen er blevet håndteret på. Uden professionel hjælp har jeg ikke kunnet klare det.

Forældelse af erstatningskrav

Med nytårstømmermænd kan du risikere også at må konstatere, at dit krav på personsskade er forældet. Det er nemlig sådan, at de overgangsregler, der har været gældende med ikrafttræden af forældelsesloven pr. 1.1.2008 ophører pr. 1.1.2011, og dermed vil kun forældelseslovens regler gælde, herunder den 3 årige forældelse mod tidligere 5 år. Loven gælder også for skader før 1.1.2008.

I hvilke tilfælde skal jeg være særligt opmærksom på forældelse?

Reglerne er komplekse og der er mange undtagelser og grunde til midlertidige afbrydelse. Derfor bør du søge advokatbistand for at få vurderet om forældelse er et problem. Som du kan læse til sidst, tilbyder Sandager Advokater en gratis gennemgang og vurdering af din sag.

Generelt er der dog grund til at få spørgsmålet om forældelse undersøgt med det samme, hvis skadesdatoen i din sag er den 1.1. 2008 eller før.