Ingen erstatning – ingen regning

Ingen erstatning – ingen regning

En advokat har krav på sit honorar uanset om sagen vindes eller ej. Hos Sandager Advokater har jeg gjort op med det princip. Når jeg siger “vores” sag, så mener jeg det også når sagen skal afregnes. Jeg arbejder derfor ud fra et “No Cure – No Pay” princip, så jeg kun skal have et salær fra dig, hvis du får en erstatning, og ikke hvis sagen må opgives på grund af, at der ikke er udsigt til erstatning.

Hvis sagen stopper af andre grunde, så afregnes der et salær efter medgået tid, sagens karakter og øvrige omstændigheder. I tilfælde af at sagen overgår til retssag, gælder der andre afregningsregler, men du vil som udgangspunkt ved en retssag have ret til enten retshjælp over din forsikring eller fri proces.

I de sager, og det er heldigvis langt de fleste, hvor der kommer en erstatning, afregninger jeg efter hvor meget tid jeg har brugt (du får ved sagens begyndelse en ordrebekræftelse, der indeholder nærmere oplysninger om salæret og estimat over den tid, der skal bruges på sagen), men i høj grad også efter sagens størrelse, så der er en forholdsmæssighed mellem sagens betydning og værdi for dig, og det salær du skal betale.

Der skal ikke være økonomiske årsager bag tilbageholdenhed ved at gå til os for professionel rådgivning!

Uforpligtende vurdering

Få en professionel, gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Det siger vores klienter

Læs vores referencer

Langt over mine forventninger

Jeg takker dig tusind gange for alt den hjælp du har ydet overfor mig, din venlighed og ikke mindst den professionelle service du har ydet i sagen samt den gode dialog overfor mig.

Meget tilfreds

Tak, og tusind tak for hjælp og ikke mindst støtte, når hjernen kørte forkert. Jeg er meget tilfredse og vil fremover anbefale jer.

Holder hvad han lover

Lars Sandager er en advokat, der holder mere end han lover! Lars Sandager får hermed min allerbedste anbefaling. Det er utroligt forfriskende og tillidsvækkende at møde en advokat, der kalder en spade for en spade og holder, hvad han lover (og lidt til).

Professionel tilgang

For det første vil jeg gerne takke for vores samarbejde igennem de sidst 4 år. Som jeg også skrev i 2017 ( inden sagen blev anket ) havde jeg aldrig opnået det flotte resultat uden Jeres professionelle tilgang til sagen. Endnu engang mange tak.

Meget tilfreds med aftalen

Jeg er meget tilfreds med vores aftale, samt måden sagen er blevet håndteret på. Uden professionel hjælp har jeg ikke kunnet klare det.