Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring kan af både skadelidte som skadevolder blive bedt om at udtale sig om mengrad og tab af erhvervsevne mod et gebyr. Det er således ikke kun i arbejdsskadesager, at Styrelsen medvirker, men i modsætning til arbejdsskadesagerne, kan udtalelsen ikke påklages til Ankestyrelsen.

Er man utilfreds med en udtalelse skal den indbringes for domstolene i en sag mellem skadevolder og skadelidte. Sagsbehandlingstiden ved Styrelsen er lang – ca. 6 måneder hvis udtalelsen kun angår varigt mén og 12-18 måneder hvis den omfatter tab af erhvervsevne.

Uforpligtende vurdering

Få en professionel, gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Det siger vores klienter

Læs vores referencer

Langt over mine forventninger

Jeg takker dig tusind gange for alt den hjælp du har ydet overfor mig, din venlighed og ikke mindst den professionelle service du har ydet i sagen samt den gode dialog overfor mig.

Meget tilfreds

Tak, og tusind tak for hjælp og ikke mindst støtte, når hjernen kørte forkert. Jeg er meget tilfredse og vil fremover anbefale jer.

Holder hvad han lover

Lars Sandager er en advokat, der holder mere end han lover! Lars Sandager får hermed min allerbedste anbefaling. Det er utroligt forfriskende og tillidsvækkende at møde en advokat, der kalder en spade for en spade og holder, hvad han lover (og lidt til).

Professionel tilgang

For det første vil jeg gerne takke for vores samarbejde igennem de sidst 4 år. Som jeg også skrev i 2017 ( inden sagen blev anket ) havde jeg aldrig opnået det flotte resultat uden Jeres professionelle tilgang til sagen. Endnu engang mange tak.

Meget tilfreds med aftalen

Jeg er meget tilfreds med vores aftale, samt måden sagen er blevet håndteret på. Uden professionel hjælp har jeg ikke kunnet klare det.