Når du er kommet til skade

Få hjælp af førende advokater i personskade

Har du været udsat for personskade i forbindelse med en arbejdsulykke, trafikulykke, fejlbehandling eller andre forhold, bør du søge hjælp af et advokatfirma med ekspertise i personskader.

Hos Sandager Advokater kan jeg hjælpe dig med hele processen og sikre, at du kommer ud af forløbet på den bedst mulige måde. Vores princip er: ingen erstatning – ingen betaling.

Du kan ringe til os på telefon 89 88 45 42, eller læse mere nedenfor.

Det skal du gøre, når du er kommet til skade

Der er visse forhold du skal være opmærksom på når du er kommet til skade og ting du selv kan gøre for at forbedre din sag:

  • Sørg for når skaden er sket, ikke at bide smerterne i dig, men gå til skadestue eller egen læge. Du ved ofte ikke i starten om du vil få følger af skaden, og for, at du ikke semere skal lide bevisnød omkring kravet om ”tidsmæssig forbindelse” mellem skaden og hvornår generne er opstået, bør du have journaliseret dine klager så hurtigt som muligt, ligesom det i øvrigt naturligvis er en god idé at få en læge til at vurdere skaden og behandlingsmulighederne.
  • Sørg for løbende at gå til læge så der ikke er tvivl om, at generne har stået vedvarende på. Vælger du at gå på arbejde selvom du har gener så fortæl lægen dette så man fra journalen kan se, at du ikke er gået på arbejde fordi du er rask, men derimod af nogle helt konkrete grunde.
  • Er sygdommen længerevarende, og der opstartes en sag ved kommunen på sygedagpenge m.v. så sørg for aktivt at medvirke til at denne sag, og evt. senere social sag fremmes mest muligt ved at presse på. Resultat af arbejdsprøvning og kommunens sociale afgørelse skal bruges for at kunne afslutte erstatningssagen (tab af erhvervsevne) og jo hurtigere arbejdsevneafklaringen sker i kommunalt regi desto hurtigere kan din erstatningssag også sluttes.

Kontakt en advokat før du modtager personskadeerstatning

Modtag ikke erstatningsbeløb uden at konsultere advokat, eller hvis du ikke mener, at erstatningen svarer til det du har krav på, uden at meddele betaleren at du betragter beløbet som a conto erstatning. Returner dog ikke beløbet – du har jo mindst krav på dette beløb, og reagerer du bare, er modtagelsen af beløbet ingen anerkendelse af, at sagen dermed er slut.

Uforpligtende vurdering

Få en professionel, gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Det siger vores klienter

Læs vores referencer

Langt over mine forventninger

Jeg takker dig tusind gange for alt den hjælp du har ydet overfor mig, din venlighed og ikke mindst den professionelle service du har ydet i sagen samt den gode dialog overfor mig.

Meget tilfreds

Tak, og tusind tak for hjælp og ikke mindst støtte, når hjernen kørte forkert. Jeg er meget tilfredse og vil fremover anbefale jer.

Holder hvad han lover

Lars Sandager er en advokat, der holder mere end han lover! Lars Sandager får hermed min allerbedste anbefaling. Det er utroligt forfriskende og tillidsvækkende at møde en advokat, der kalder en spade for en spade og holder, hvad han lover (og lidt til).

Professionel tilgang

For det første vil jeg gerne takke for vores samarbejde igennem de sidst 4 år. Som jeg også skrev i 2017 ( inden sagen blev anket ) havde jeg aldrig opnået det flotte resultat uden Jeres professionelle tilgang til sagen. Endnu engang mange tak.

Meget tilfreds med aftalen

Jeg er meget tilfreds med vores aftale, samt måden sagen er blevet håndteret på. Uden professionel hjælp har jeg ikke kunnet klare det.